Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 39

Här kommer en läggning med Ancestral Path Tarot inför den kommande veckan. Jag koncentrerar mig alltid på tre aspektet hos dig- din fysiska, din mentala och din andliga aspekt, med andra ord kropp, själ och ande. Så här ser korten för v. 39 ut:

Din fysiska aspekt

King of Sacred Circles

En man som stadigt och rakryggat sitter framför sin by. Bakom honom är det oväder, men det rör honom inte i ryggen. Han känner sig trygg och tillitsfull ändå, och trummar budskap med hjälp av sin shamantrumma.

Ett tydligt kort som har med praktiska ting kring hem och jobb att göra. Det verkar som att du vet hur du vill ha det just nu. Kortet råder dig att stå upp för din sanning, att våga meddela vad du tycker att dels du och dels din omgivning behöver just nu. Dina åsikter är inte högtflygande, utan snarare sansade och välgrundade och de kommer att tas emot väl om du kan lägga in en energi av du övertygelse i det du förmedlar. Så tala ut, kommunicera vad som är viktigt för dig. Du känns trovärdig, vilket innebär att många av dina önskemål kommer att hörsammas.

Din mentala aspekt

Ten of Cups

På detta kort ser du några kvinnor som ivrigt är i färd med att springa över en bro in till ett slott vars tinnar och torn är prydda med vimplar med bägarmotiv. Bakom slottet lyser en regnbåge skarpt. Vid kanten till den blanka sjön växer ett träd med mogna frukter.

Här har du fått ett typiskt glädjekort inför veckan. Du ser saker och ting på den positiva sidan och du är mogen nog för att förstå att du själv väljer din egen livsberättelse. Därför är du dessa dagar mer benägen än vanligt att ta det där steget som du tänkt och drömt om länge. Du är villig att trotsa dina rädslor kring det som är nytt och obeprövat och är nästan ivrig att testa ny mark. Rådet som kommer med detta kort är självklart att följa din längtan. Ha tillit till att allt kommer att bli bra – det finns ingenting att oroa sig för.

Din andliga aspekt

Eight of Staves

Åtta stavar kommer flygandes mot en flock större fåglar. Stavarna är inte till för att skada, men väcker ändå oro bland flocken. Många fåglar flaxar iväg, några hoppar bara till och några sitter lugnt kvar på sin gren.

Det här är ett kort som utlovar snabb men positiv förändring. Här gäller det för dig att bara följa med i flödet, tacka och ta emot. Snabba skiften i livsflödet kan verka läskigt för många, och det kan hända att du är en av dem som hellre stannar upp och tänker efter innan du tar ditt nästa utvecklingssteg inom det andliga. Nu får du rådet att göra precis tvärtom, annars kanske du missar tåget. Var uppmärksam på alla tecken runt omkring dig nu, tacka ja till alla erbjudanden och förslag som kan tänkas utveckla din andlighet. Expansion kan ske kvickt nu, och Universum säger att du är redo för det.

Veckan ser verkligen spännande ut – förändring verkar vara ledordet. Skulle du vilja veta mer och kanske få en mer personlig läggning? Boka en tid hos mig så tar vi oss en titt på vad förändringarna kan komma att innebära för just dig.

Ha en fin vecka!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *