Ja, nu är hösten verkligen här, och jag tycker det är så vackert! Alla dessa färger som skiftar i rött, orange och gult får min själ att jubla. Just nu befinner jag mig dessutom i min sommarstuga där jag hela tiden är nära naturen och verkligen få uppleva årstiderna. Idag gjorde jag läggningen för vecka 39 utomhus. Och så här blev den:

Beskrivning saknas.

 

Din fysiska/praktiska aspekt

Ace of Sacred Circles

Vi börjar med mittenkorte täven den här veckan. Denna plats i läggningen står för din fysiska och praktiska aspekt och ger dig råd om handfasta frågor såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och hur du har det i hemmet. Inför denna vecka får du dessutom ett väldigt fysiskt kort här. I denna lek heter detta kort Ace of Sacred Circles, vilket i en klassiskt tarotlek brukar kallas för Ess i Pentagram.

Pentagram står just för det fysiska och jordnära, och Ess symboliserar starten för något. Så i veckan kommer du att befinna dig i början på något nytt vad gäller dina praktiska aspekter. Det kan handla om att du bestämmer dig för att ta ett krafttag gällande din fysiska hälsa eller att du påbörjar ett nytt projekt antingen hemma eller på jobbet. Kortet har alltid en känsla av positivism, en känsla av något nytt och fräscht. Rid på vågen av denna känsla, för nu är det dags att sätta igång med det där som du behöver göra!

Din känslomässiga aspekt

XIX. The Sun

Längst nere till vänster kan du se kortet som handlar om känslorna som bor i dig. Vad händer med dig känslomässigt denna vecka och vad kan du tänka på gällande denna aspekt? Solen gör en entré här. Den lyser bländande skarpt, och den ser till och med ut att fysiskt kunna nås via en trappa på en pyramid.

Den här veckan har du chansen att njuta känslomässigt. Solens gula färg står för energifylld glädje, och om du släpper in dessa känslor när de knackar på dörren till ditt liv, så kan en djup avslappning  och sorglöshet ske. Allt behöver inte alltid vara så allvarligt. Du har möjlighet att släppa på dina måsten här en stund, och bara njuta av livet. Låt detta ske. för du är värd det!

Din mentala aspekt

Seven of Staves

Bredvid känslokortet har du kortet som symboliserar dina tankar och ditt intellekt. Här vill 7 i stavar visa sig just nu. Bilden på detta kort ser ut att komma inifrån ett tempel. Mitt i kortet sitter en siluett, som jag tänker symboliserar dig, och mediterar. Framför siluetten lyser ett skarpt ljus och på sidorna i rummet tornar stora statyer av egyptiska gudar upp sig.

Släpp lite av dina mentala grubblerier denna vecka, och träna på att inte ha så stor kontroll. Jobba med att ignorera dina borden och måsten, som hjärnan gärna fastnar vid. Det här kortet vill att du åtminstone för denna vecka släpper lite av egots tankar, vilka ofta är mer elle rmindre destruktiva. Nu är dagar då du behöver träna på att släppa kontrollen och bara följa med i livsflödet, som solkortet på din känslomässiga aspekt redan har pratat om.

Din andliga aspekt

Nine of Sacred Circles

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Här har du kontakten med Universum, Gud , eller vad du nu vill kalla det beroende på vad du tror på.

Här har du en kvinna som sitter stadigt- Hon har alla element tillgängliga. Du har vatten i en skål, pentagrammet i sig symboliserar jorden, falken och röken är luften och i rökelsekaret ser du även en liten eld.

Denna vecka handlar din andlliga utvecklling inte om att vara ute och ”flyga”, utan snarare tvärtom. Det handlar om att se och vara tacksam för allt du har och att ha tillit till att Universum bistår med allt du behöver.

Håll dig lugn och syssla inte med andligt jagande denna vecka. Det enda du behöver göra är att bara vara och tillåta dig känna tacksamhet. I detta enkla kan du finna något stort utan att för dens skull behöva leta.

Lycka till!

Jag finns på Helhetshälsan

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Besök min sida på Boka Direkt, där jag både erbjuder tarotvägledning, Zen Coaching och Reiki healing. Jag sitter i Helhetshälsans alldeles fantastiska lokaler, alldeles vid Norra Bantorget i Stockholm. Du är varmt välkommen att planera in ett besök.

Tarot på Distans

För dig som vill erbjuder jag förstås även Tarotvägledning på distans. Både över Zoom eller telefon och skriftligen.

Varmt välkommen!

/Malin