En ny januarivecka. Vi har mildvinter och en måne som är avtagande och blir ny under senare delen. En måne som blir smalare och smalare och slutligen helt mörk brukar betyda att många av oss mår bra av att ta det lite lugnt och samla på våra krafter. Om det känns som att du behöver det- lyssna på din kropp. Korten talar dock emot månen denna vecka och visar på en hel del energi och växande:

Din fysiska aspekt

Six of Cups

Här ser du sex bägare överfyllda med vackra blombuketter. Det visar på en glädje och en lekfullhet i det du företar dig den kommande veckan. Kanske är det så att något roligt kommer att hända, men det kan också betyda att dina vanliga sysslor går extra lätt just nu. Du har extra lätt att vara nöjd med vad du har den här perioden, så tips kan vara att skriva ner allt du är tacksam över och läsa i framtiden när du har tyngre dagar. Njut av de uppgifter du har, var närvarande i stunden och följ med i det härliga flödet.

Din mentala och själsliga aspekt

Ace of Staves

En stav nedstucken i marken spirar i solskenet. Ess-valören i leken handlar alltid om något nytt som är på ingång. Och här har du det på din mentala och själsliga aspekt, dvs ditt inre mående. Jag tolkar kortet som att det är nya idéer som dyker upp för dig. Entusiastiska idéer och tankar som är väl värda att göra något av. Om jag vore du skulle jag därför ta tag i vad som kommer till dig och börja jobba på att gör verklighet av det. Veckan bjuder med andra ord på en nytändning eller något nytt gällande din kreativitet som känns inspirerande och spännande.

Din andliga aspekt

XIX. The Sun

Hur blev veckan som varit rent andligt för dig? Jag minns att kortet sa att just den aspekten inte skulle vara så stark eftersom så mycket annat hände. Denna vecka har du dock fått ett kort ur den stora Arkanan här, vilket innebär en helt annan styrka. Och inte nog med det- det är självaste solen som ligger här. Det tyder på att du kommer att ha all anledning att kunna fira din andliga utveckling. Ljuset faller på din andlighet, och den ger dig både styrka och med stor sannolikhet nya andliga upptäckter. Njut och ta emot allt som kommer till dig- för här har du alla möjligheter att kunna växa!

Tyckte du om denna lägging? Skriv gärna några ord i kommentarerna.

Är du intresserad av att få en egen individuell läggning. Läs om vad jag har att erbjuda här. Kolla särskilt in det spännande januarierbjudandet som det inte är så många dagar kvar på nu.

Kram och ha en underbar vecka!