Kylan har slagit till i hela landet nu, och det känns på många håll som riktig vinter. Samtidigt börjar det bli ljusare ute, vi har redan fått se solen skapa glitter på snön på det där magiska sättet som bara händer när vinter snart ska gå över till vår. Därför drogs jag ut till berget med korten idag. Jag tog med mig en tarotlek som jag inte använt på ganska länge, men som nu kallade på mig av någon anledning. Och där ute, i snön, lade jag stjärnan för nästa veckas råd:

Kroppen

Warrior of blades

Du har många planer just nu och din att göra-lista växer. Det finns både mycket som du vill och som du behöver göra. Det gäller därför att hålla tungan rätt i mun den här veckan, för det kan vaar lite knepigt att hinna med allt som dyker upp för tillfället. Som tut är har du hjälp av fullmånen, som står full natten mot måndagen. Dess energier kommer att hålla i sig i flera dagar efter att den uppnått full styrka.

Det råd du får som gäller kropp, hälsa och allt praktiskt är att inte försöka lägga till något extra på din att göra-lista denna vecka. Du kommer att ha mycket att göra ändå, och risken att du tröttar ut dig blir annars lite för stor.

Själen

Ten of blades. Ruin

Det här kortet kan se olycksbådande ut, men först och främst handlar det om ditt eget inre liv och hur du mår, och budskapet jag ser är att den här veckan är en tid då du behöver ta hand om dig själv lite extra. Kanske är det så att du känner dig mer lättsårad än vanligt, eller att gamla känslomässiga sår gör sig påminda på något. Alllt är dock i sin ordning. Även de mindre roliga känslorna har rätt att få finnas och det gäller att ta dem på allvar. Titta gärna på dem och ta tillfälligt i akt att försöka förstå ytterligare en del av dig själv. Du behöver inte agera på dina känslor, bara observera dem  och kanske försöka se känslomönstren som finns i dig. Vad är det som triggar dig och varför.

Se den här perioden som ett extra tillfälle att ta hand om dig själv lite extra. Ge dig själv all den kärlek du behöver. Det är du värd.

Anden

Ten of pipes. Mockery

Gällande att ta hand om den andliga biten av dig själv den här veckan, ser det ut som att du kommer att ha en benägenhet att hitta ursäkter för att inte göra det där du brukar för att hålla dig i kontakt med det som är större än dig själv. Eftersom det rullar på rätt så mycket på det praktiska planet och du har en hel del att göra just nu, så är det lätt att lyssna på rösten som säger att du inte har tid, men rådet du får är att inte göra falla i den fällan. Just nu är det extra viktigt att försöka hålla en balans inom dig själv. Se till att schemalägga stunder då du även tar hand om denna sida av dig själv. Stunder då du mediterar, ber, tar en tyst skogspromenad eller bara siter ner och lyssnar till musik som lyfter dig är så värdefulla. Lova dig själv att inte bara komma ihåg dem, utan även hedra dessa spirituella stunder som något du inte kan vara utan.

 

Vill du ha en mer personlig läggning? Jag gör gärna en sådan åt dig på djupet. Boka tid hos mig på Helhetshälsan. Blessed be.