Ny vecka med en tilltagande måne som blir full på söndag kvällen, och en vacker krispig höst därute. Det känns som att veckan skulle kunna bli riktigt bra, men låt oss också titta på vad korten vill säga:

Din fysiska aspekt

Page of arrows – Wren

Den lilla fågeln, som på svenska heter gärdsmyg, vet vad hon vill och får vara kvick i tanke och handling för att kunna göra det som är nödvändigt för dess överlevnad. Just nu sitter hon på en pinne, men hon är tydligt på språng och på väg någonstans.

Budskapet du får här kommer med den lilla fågeln på kortet. Det kan vara så att du har mycket runtomkring dig nu. Prokrastinera inte denna vecka, utan gör gärna ifrån dig så mycket som möjligt på ett målmedvetet sätt. Du behöver inte göra det för din överlevnads skull på samma sätt som en fågel i det vilda behöver, men det skulle göra gott för ditt välmående nu. Om du känner dig effektiv kommer du att vara mer nöjd med dig själv, och en att göra-lista som minskar hjälper till med att minska stressen. Börja med de små tingen, skriv ner allt du gör och lägg märke till hur mycket du faktiskt får gjort på dagarna.

Din mentala aspekt

18 – The moon on water

En svagt upplyst stig på en mångata i träskmark leder till stabilare land där ganska otydliga silhuetter kan skönjas.

Här kan en rädsla kring vad som finns framför dig kännas av, en rädsla för det nya som kommer. Samtidigt som du vet att du är inne på rätt väg så tvekar du. Ofta är det så att man vet vad man har, men är betydligt osäkrare på vad man kommer att få, därför kan livsförändringar ofta kantas av en viss portion ångest. Kortet försäkrar dig dock om att allt är som det ska och att det inte finns någon anledning att vända nu. Du känner hur det nya drar i dig även om du inte vet exakt hur det ser ut. Så lita på din intuition och fortsätt på den nya stigen.

 

Din andliga aspekt

Ten of Bows – Responsibility

En person bär långa pinnar på ryggen. Han sliter och kämpar, men är medveten om att han snart är hemma och om att det kommer att ha varit mödan värt kampen. Han ser tillfredsställd och nöjd ut med sitt arbete trots att bördan stundvis känns tung.

Bilden på kortet kommer med meddelandet att du kan mer än väl känna dig nöjd med hur långt du har kommit i ditt andliga arbete. Du tar alltmer ansvar för ditt eget mående och skyller allt mindre ifrån dig på andra. Du ser en tillfredsställelse i att jobba med din egen andlighet och känner att du kommer närmare och närmare en viktig punkt. Så fortsätt på din bana. Meditera, reflektera och observera vad som händer i dig på din resa.

 

Tyckte du om denna veckoläggning? Kanske vill du prova på en egen mer personlig tarotsession. Boka i så fall gärna tid hos mig. Jag håller till mitt i Stockholm, på Torsgatan 8B som ligger alldeles vid Norra Bantorget. Du är varmt välkommen!