Din fysiska/praktiska aspekt

Three of Pentacles

Vi börjar med mittenkortet och vad det vill säga nu. Denna plats i läggningen berättar om din fysiska och praktiska aspekt och ger dig råd om dina handfasta aspekter såsom jobb, fysiskt mående och hemsituation. Här kommer tre i Pentagram denna måndag. En man arbetar med en ristning på en sten. Det är ett jobb som tar tid, men han gör det med säker hand och är totalt uppslukad i sitt arbete. Människor vid sidan av stannar upp och beundrar vad han gör.

Här har du ett kort som talar om flyt i mycket av vad du företar dig den här veckan. Med det menar jag att, visst, du kanske har mycket för dig , men arbetet kommer att kännas som om det gör dig gott. På jobbet kan du bli uppslukad och glömma bort tiden, och likaså hemma. Vad gäller din hälsa och fysik är de närmsta sju dagarna ett ypperligt tillfälle för dig att fokusera på både träning och nyttigare mat. Det kommer att gå lättare än vanligt, vilket underlättar när det gäller att nå resultat!

Din känslomässiga aspekt

Five of Pentacles

Längst nere till vänster kan du se kortet som handlar om de känslor som du hyser. Vad händer med dig känslomässigt denna vecka och vad kan du tänka särskilt på gällande denna aspekt? Här får du sex i bägare, där en man sitter i fönstret och tittar ut på sina barn som sitter och leker med blomsterfyllda bägare.

Här har du en känsla av nöjdhet och tacksamhet. Du har arbetat med dig själv under en ganska lång tid nu, och  det har givit resultat. Du har möjlighet att se på vad som händer med mindfulness. Genom att observera skeenden och känslor i stället för att låta dig slukas upp av dem har du möjlighet att skapa ett känslomässigt lugn för dig själv.

Din mentala aspekt

IX. The Hermit

Bredvid känslokortet har du positionen som symboliserar dina tankar och ditt intellekt. Här dyker Eremiten upp med sin stav och sin lykta. Nymånens skära lyser bakom hans högra axel, och en vargliknande hund står vid hans sida.

Du behöver med stor sannolikhet egentid för att tänka nu. Det kan även vara så att Eremiten vill mana dig att studera och lära dig nya saker just nu. Vilken av dessa som än stämmer på dig så tänker jag att det kan vara bra för dig att följa det som drar och gå din egen väg. När du gjort det kommer du att komma tillbaks mentalt starkare och kanske också visare.

Din andliga aspekt

Ace of Pentacles

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Här har du kontakten med Universum, Gud , eller vad du nu vill kalla det beroende på vad du tror på.

På kortet för Ess i Pentagram ser du en björn som precis ska till att gå ut ur sitt idé. Han har varit där inne länge nog nu, och så äntligen är det dags att ta några små steg ut i det nya och fria igen.

Kortet skvallrar, som du kanske förstått, om att nya tider står inför dörren. Och eftersom det är Ess i just Pentagram du får handlar det här om någon form av görande. Eftersom det här är positionen för din andliga aspekt tolkar jag kortet som ett litet recept för dig, där handling är huvudingrediensen. Andlighet är inte bara en attityd, eller ett sätt att resonera. Det är ett sätt att vara i allt du gör. Försök att låta andligheten vara med dig i allt du företar dig – på så sätt kommer du att kunna komma in i ett nytt skifte vad gäller din andliga utveckling.

Lycka till!

Jag finns på Helhetshälsan

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Mina tarotsessioner är ofta både djupa och terapeutiska. Besök min sida på Boka Direkt. Jag sitter i Helhetshälsans fantastiska lokaler, alldeles vid Norra Bantorget i Stockholm. Du är varmt välkommen att planera in ett besök.

Tarot på Distans

För dig som vill erbjuder jag förstås även Tarotvägledning på distans. Både över Zoom eller telefon och skriftligen.

Varmt välkommen!

/Malin