Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 42

Vi går in i en ny vecka samtidigt som månen är som fullast. Energin runtomkring känns nästan elektrisk just nu, och när man tittar på korten får man en känsla av att att nästan vad som helst kan hända:

Din fysiska aspekt

0 – The Fool

Narren är en androgyn figur med lätt packning som obekymrat går dit näsan pekar. Hen går med lätt packning, fjädrar i hatten och en magisk mistel i handen.

Narren är en av mina absoluta favoritkort. Den har egentligen ingen plats i leken, utan har siffran 0, och kan dyka upp precis var som helst. När Narren dyker upp blir du påmind om att se livet mer med ett barns ögon, vilket innebär nyfikenhet, tillit och flexibilitet. Det betyder att veckan som kommer är dagar då du bör vara extra uppmärksam på vad som visar sig på din väg. Allt kan vara en möjlighet, så tacka ja till alla erbjudanden och avvisa inte något per automatik. Var spontan, var nyfiken och inte så rigid i dina planer.

Kortet kan också förvarna dig lite om att omplaneringar blir nödvändiga, och att du kommer att behöva ta saker på uppstuds de närmsta dagarna. Om du i vanliga fall är en person som inte gillar att planera om kommer denna egenskap hos dig vara mindre tydlig än vanligt- till och med du som oftast inte gillar överraskningar kommer att bli påverkad av den spontanitet som ligger i luften. Var öppen, och din vecka kan komma att bli oväntat crazy på ett bra sätt.

 

Din mentala aspekt

Queen of Swords

Kombinerat med Narren känns kortet Drottningen av svärd väldigt spännande.  Drottningen är en mentalt skarp och målmedveten kvinna som vet hur hon ska få sin vilja fram. Rent tankemässigt slipar du dina knivar denna vecka. Med hjälp av det oväntade som kan dyka upp på den praktiska sidan, får du kanske nya idéer som du kan ta vara på och så småningom göra verklighet av. Se bara till att inte vara alltför rigid i dina bestämda planer, utan låt lite nytt tänkande komma in. Om du kombinerar de två aspekterna på detta sätt kan du nå nya höjder.

 

Dina andliga aspekt

XVI. The Tower

Det dramatiska tornet, som med hjälp av ett blixtnedslag förstörs på en sekund brukar föra med sig livsavgörande förändringar och kan kännas skrämmande. Nu hamnar Tornet på platsen för din andliga aspekt, och det kan innebära nya insikter som kommer till dig oväntat. De kan komma till dig via yttre händelser som tvingar dig att omvärdera ditt liv, men det kan också vara något som händer enbart på det andliga planet. Oavsett så kommer förändringen inte att gå obemärkt förbi. En krona kommer på något sätt att trilla ner för dig. Låt dig inte skrämmas – det är utveckling som sker på det andliga planet!

Nyfiken på att veta mer eller komma på en personlig läggning.?Boka tid hos mig på Helhetshälsan.

Ha en fin vecka!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *