Beskrivning saknas.

Din fysiska/praktiska aspekt

Two of Swords

Jag börjar som vanligt med mittenkortet. Det står för din fysiska och praktiska aspekt, det vill säga handfasta frågor såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och din situation hemma. Här vill 2 i Svärd visa sig för dig den här veckan. En kvinna sitter ner vid en väg som delar sig. Hon har två svärd i sin famn, och de pekar åt varsitt håll. Hon har även ögonbindel på.

Din vecka verkar komma att präglas av val som har med hem, jobb eller din fysiska hälsa att göra. Se till att ta det lugnt så att du hinner känna efter innan du tar beslut. Använd dig av magkänslan. Gör val som du senare kan ta ansvar för. Och kom ihåg att låta bli att välja också är ett val.

Din känslomässiga aspekt

Eight of Cups

Längst nere till vänster kan du se kortet som symboliserar dina känslor. Det är så viktigt att vi kan tillåta hela spektrat av våra känslor, för gör vi inte det kan vi skaffa oss själva blockeringar som vi i längden inte vill ha. Därför vill jag att känslorna ska få ha sin egen position i vår veckoläggning.

Denna vecka får du 8:an i bägare serverad till dig. Du ser ryggen av en person som går uppför en stig. Människan lämnar sina bägare bakom sig och vad som finns bakom krönet syns inte. Vid personens högra sida rinner en frisk bäck. Det ser ut som att det är tid för dig att kapa känslomässiga band och släppa taget om sådant som inte gagnar dig. Att göra det kan väcka motstånd, då det i väldigt många fall känns mer bekant och tryggt att fortsätta i samma spår som man känner till sedan tidigare. Man vet vad man har, men inte vad man får.

Kortet uppmanar dig dock att släppa motståndet och i stället följa din intuition och magkänsla. Därifrån kan du göra hållbara val för dig själv.

Din mentala aspekt

XVII. The Moon

Bredvid känslokortet hittar du ett kort som talar om dina tankar och ditt intellekt. Känslor och tankar har ju ett speciellt förhållande med varandra. Dina tankar påverkar dina känslor väldigt mycket, och tvärtom. Men i en läggning så här på positionen för tankar tycker jag det lönar sig att titta på dem som egna aspekter. På så sätt får du en större helhet kring vad du kan göra för att må så bra som möjligt.

Det fanns en måne på ditt känslokort, och nu får du självaste kortet månen. Du ser en väg framåt. Det står vargar/hundar och ylar på sidan av vägen, det är mörkt och även om månen lyser upp vägen kan du inte se vart den slutar.

Här får du rådet att låta din intuition triunfa över dina tankar. Du känner så väl vad du vill och borde göra, men det är så lätt att låta tankarna tänka sönder sin egen inre vägledare. Det finns många om och men i dina tankar den här veckan, men det är som att intuitionen är ännu starkare. Den drar dig åt det håll som är bra för dig, så våga släpp och lita på att allt kommer att bli bra till slut.

Din andliga aspekt

Two of Pentacles

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Det handlar om det som är större än Du. Med hjälp av din andliga sida kommer du i kontakt med nuet och resten av Universum. Kortet som visar sig för dig här nu är två i Pentagram.

En kvinna står i vattnet och jonglerar med två stenar som har pentagram inristade på sig.

Din andlighet kommer denna vecka att fokusera mycket på balans. Du behöver både stillhet och rörelse. Du behöver balans mellan jord och himmel, alla element och mellan din manliga och din kvinnliga sida.

Hur uppnår du balans? Det är en bra fråga att ställa dig själv denna vecka. Och vad är det du kan uppnå i balansen? DEt här är inte bara en instruktion som kortet kommer med, utan också en liten utmaning till dig. Det känns som att om du rent andligt försöker uppnå balans just nu, så kan du komma att hitta mycket i bara sökandet dit. Du kommer att vinna nya kunskaper ochm dig själv och varandet.

Lycka till!

Vilka tankar och känslor väckte denna läggning hos dig?

Skriv gärna en kommentar.

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Jag erbjuder vägledning både på plats och på distans. Om du vill komma till min mottagning kan du trycka på knappen nedan. Annars kan du maila till malin.kraft@intumind.se.

Varmt välkommen!

/Malin