Denna vecka bestämde jag mig för att göra en läggning med The Goddess Tarot. Det känns som om det var länge sedan den leken fick vara med, och den har dessutom en fin orange ram runt alla bilder, vilket gör att den för mig känns väldigt höstig:

Din fysiska aspekt

Five Swords

På bilden ser du en kvinna som har sänkt eller till och med lagt ned sina vapen. Hon ser sig dock fortfarande över axeln, som om hon inte riktigt är säker på vapenvilan.

Svärden här kan tyda på en konflikt som varit men som lagts ner. Konflikten kan ha varit mellan dig och någon annan, men kan lika gärna ha varit något som skett inuti ditt huvud. Hur som helst kommer en period nu när du kommer att kunna släppa det som hänt för ett tag. Men helt säker känner du dig inte, utan du känner dig lite avvaktande och på din vakt och litar inte helt på situationen. Passa på att njuta medan du kan. Vad som händer sen tillhör framtiden och behöver inte vara något att bekymra sig över i nutid.

Din mentala/känslomässiga aspekt

Eight Cups

En tjej vid vatten går mot en nymåne. Hon vänder ryggen mot åtta bägare och lämnar dem bakom sig när hon går.

Du lämnar något bakom dig och tar farväl av en del av ditt liv. Det som sker är ett beslut som kommer inifrån dig, men det känns ändå som att du på något sätt sörjer förändringen och vad du lämnar bakom dig. Vattnet på bilden symboliserar dina känslor och vågorna där visar att din förlust känns även om den inte är jättestor. Och nymånen, som du är på väg emot, symboliserar något nytt som tar vid och ett löfte om att det här kommer att vara bra för dig i det långa loppet. Så se inte tillbaks, fortsätt framåt även om det är med blandade känslor.

Din andliga aspekt

X. Fortune. Lakshmi

Lakshmi, gudinnan som  symboliserar lycka och välgång sitter här bredvid sin man Vishnu, som är symbolen för sanning och frid. De åker på en papegoja som flyger upp mot en färgsprakande himmel.

Din andliga aspekt får ett fantastiskt kort denna vecka. Det kan betyda att du känner dig ett med alla, ett med naturen och att du har möjlighet att både se och känna det gudomliga i dig själv denna vecka. Mycket lovande! Njut av att bara vara, och var uppmärksam på dina tankar så att de inte förstör denna härliga känsla för dig. Andligen kan du nå nya höjder.