Beskrivning saknas.

Din fysiska/praktiska aspekt

Ten of Vessels- Happiness

Jag startar med mittenkortet, som står för din fysiska och praktiska aspekt. På den här platsen får du råd kring handfasta frågor såsom ditt jobb, ditt fysiska mående och din situation hemma. Här vill ett sådant härligt kort som Ten of Vessels visa sig för dig den här veckan. Här finns 10 skålar nedanför ett vattenfall som forsar ner så att det bara stänker om det. Namnet kortet har fått av skaparen av leken är ”Happiness”. Låter inte det bra?

Egentligen talar ju det här kortet för sig själv. Du har flyt just nu, vilket är intressant eftersom Merkurius som står i retrograd enligt Astrologin talar emot det. Men just här i min blogg, tror vi på korten! Se till att njuta av allt som funkar bra just nu. För det är en hel del som klaffar, och det är en riktigt skön känsla!

Din känslomässiga aspekt

Two of Stones – Challenge

Längst nere till vänster kan du se kortet som symboliserar dina känslor. Det är viktigt att vi kan tillåta hela spektrat av våra känslor, även de mindre sköna. Gör vi inte det kan vi skaffa oss själva blockeringar som vi i längden inte vill ha och som vi faktiskt till och med kan få fysiska besvär av. Därför vill jag att känslorna ska få ha sin egen position i vår veckoläggning.

Denna vecka får du Two of Stones  serverad till dig. Två harar balanserar på bakbenen framför varandra. De har fullt sjå att hålla sig uppe, för de vet att den som ger sig först förlorar något.

Känslomässigt kan det med andra ord vara en balansakt för dig just nu. Du vet vad du vill känna, och du kanske till och med upprätthåller en sorts fasad för andra människor för att de inte riktigt ska se hur du kämpar. Behöver det vara så? Vad händer om du slappnar av och slutar upp med att försöka balansera dina egna känslor? Känslan av att förlora något om du gör det ligger bara i ditt eget superego. För egentligen är att släppa masken det bästa du kan göra. Så upprätthåll inte något som inte är helt sant, tillåt dig själv att ta in alla känslor och sluta upp med att se livet som en kamp, är de råd som du får till dig inför veckan.

Din mentala aspekt

King of Bows – Adder

Bredvid känslokortet hittar du ett kort som talar om dina tankar och ditt intellekt. Känslor och tankar har ju ett speciellt förhållande med varandra. Dina tankar påverkar dina känslor väldigt mycket, och tvärtom. Därför är det bra att titta efter vad som händer på den mentala, intellektuella fronten också.

På din metala aspekten får du King of Bows. I den här leken symboliseras det kortet av en hög med ormar som alla sticker upp sina huvuden. De befinner sig i grupp och hör tydligt ihop, men är också egna individer.

Här representerar ormarna din kreativitet och dina idéer. De kan komma på löpande band just nu. Det gäller bara för dig att hinna fånga upp dem innan nästa kreativa tanke kommer. Försök att hitta en riktning för vad du innerst inne känner att du vill göra. Du har stor chans att lyckas om du startar nya projekt utifrån din längtan istället för att låta ”måsten och borden” styra dig. Det finns ingen anledning att skjuta upp något nu.

Din andliga aspekt

Two of Bows – Decision

Din andliga sida handlar om din känsla av mening och av att ingå i ett större sammanhang i tillvaron. Det handlar om det som är större än Du och hur du står i kontakt med det. Du kan kalla det för kontakt med Universum, Gud , andarna eller vad du nu önskar beroende på vad du tror på.

Two of Bows har underordet ”Decision”, det vill säga ”beslut”.  Det illustreras med en Zeusliknande man som står på en bergstopp med en lång stav i vardera hand. Det ser ut att brinna både från honom och från de båda stavarna.

Det här kortet ger en känsla av power. Det du bestämmer dig för verkar kunna ta fart ordentligt. Just nu känns det som att någon form av visualisering eller ritual vore bra för dig för att ta reda på vad du vill manifestera. Ta dig tid för att göra till exempel en vision board. En sådan hjälper dig att får klarare intentioner. När du väl är på det klara med dem verkar Universum ta vid och hjälpa dig med att komma framåt!

Lycka till!

 

Är du sugen på att boka en egen tid hos mig för att få en läggning som är både större och mer personlig? Jag erbjuder vägledning både på plats och på distans. Om du vill komma till min mottagning kan du trycka på knappen nedan. Annars kan du maila till malin.kraft@intumind.se.

Varmt välkommen!

/Malin