Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 44

Veckans läggning har gjorts med hjälp av den keltiskinspirerade Wildwood Tarot- leken och får sällskap av en liten döskalle för att följa Halloweentemat som råder omkring oss just nu:

Din fysiska aspekt

Page of Vessels – Otter

En utter är ett lekfullt djur som lätt följer med i vattnets strömmar. På det här kortet ser du en utter som precis ska hoppa ner i en ganska strid älv. För honom är vattnets krafter inget bekymmer och han är inte rädd för kraften.

I din vardag kan många känslor dyka upp just nu, ibland kan de till och med vara motstridiga. Eftersom du får det här känslokortet på din fysiska aspekt får du ett praktiskt råd gällande detta, och det är att inte låta dig skrämmas av de känslostormar som kommer, utan istället följa med och stå kvar i dina beslut även när det känns jobbigt. Genom att göra som den lekfulla uttern och inte tveka kommer du att nå nya landområden inom det praktiska i ditt liv. Våga hoppa på tåget!

Din själsliga aspekt

1. The shaman

Nu har vi kommit till den position i läggningen som egentligen ska handla om dina känslor, och här får du en shaman iklädd en björnfilt med olika verktyg framför sig. Hans blick är intensiv och redo.

Shamanen visar på någon som är kapabel att lösa de flesta situationer, och i det läget kommer du att vara de närmsta sju dagarna. Det är en ganska skön känsla, för det innebär att ingenting egentligen oroar dig just nu. Och tar du dessutom på dig den styrka som björnfällen symboliserar kan du nästan känna dig oövervinnlig just nu. Njut av känslan, och passa på att göra sådant som du velat göra länge men kanske inte vågat tidigare.

Din andliga aspekt

14. Balance

Två ormar i olika färger slingrar sig kring ett och samma träd. Samtidigt som de slingrar runt stammen flätar de även in sig i varandra, och påminner om någon slags yin och yangsymbol  som visar på vikten av balans i livet. Även på det andliga planet mår du bättre av balans. Du mår bäst av att kunna leva både i den andliga och i den praktiska världen och hitta en avvägning mellan båda. Kanske funderar du en hel del på hur du ska kunna uppnå detta – för hur tar man med sig andligheten in i den praktiska världen? Det låter krångligt, men den här veckan kommer du kanske få se att det egentligen inte är så komplicerat. Sträva efter att vara närvarande i dig själv genom att tex stanna upp och observera din andning några gånger om dagen, lägg även märke kring vilka känslor som kommer och går och hur du känner dig i kroppen. Gör allt detta utan att döma. På så vis kommer du att uppleva att du befinner dig i nuet. Och där, i närvaron finner du den stora andligheten.

Den här veckan kommer jag att befinna mig på min mottagning på Helhetshälsan en dag extra. Jag kommer att vara bokningsbar måndag, torsdag och fredag. Vill du träffa mig för att få en mer individuell och ingående läggning eller längtar du efter att få guidning i att upptäcka dig själv i en coaching session? Boka i så fall via nedanstående knapp.

Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *