Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 46

Idag kom årets första snö hemma hos oss. I norra Sverige ligger det redan ett vitt täcke på marken. Vi har kommit in i en mörk period nu. I början av veckan har vi dock en vacker fullmåne hos oss, som både lyser upp och ger oss energi. Men vad säger korten den här veckan? Hur ser den kommande fullmåneveckan i november ut för dig? Låt oss titta i korten:

Din fysiska aspekt

10 of Cups

Här har vi den vackra svanfamiljen i en miljö som ser harmonisk, nästan magisk ut. De är trygga med varandra och trivs i varandras sällskap.

Det ser ut som att du kommer att uppskatta dina nära och kära denna vecka. Trivsamma situationer uppstår både hemma och på jobbet, och du är mer relationsfokuserad än vanligt. Kommer du ihåg att berätta för de du tycker om att de är viktiga för dig? Gör det! Alla mår bra av värme och positivitet, och just nu ser det ut som att du har extra lätt för att kunna sprida värme runt dig. Ta också hjälp av familj och vänner om du behöver. De finns där för dig!

Din mentala och känslomässiga aspekt

8 of Pentacles

Kvinnan  du ser på bilden sitter och jobbar koncentrerat. Det hon pysslar med konkretiseras och blir till något verkligt, här i form av handarbete. Hon ser ut att vara nöjd med sitt fokuserade tillstånd.

Det är lätt att dina tankar och känslor upptas av en enda sak den här veckan. Låt det vara så, unna dig att fokusera, snöa in och verkligen vrida och vända på något. Ett tänkande som inte går över i negativa tankebanor utan som är konstruktivt är positivt. Det kommer så småningom att ge frukt på något sätt, så njut av att gå upp i något som intresserar dig eller pockar på din uppmärksamhet.

Din andliga aspekt

Queen of Pentacles

Drottningen av pentagram står lugnt och stadigt. Hon håller i ett stort pentagram, och hennes blick är riktad mot just det hon har i sina händer.

Pentagramnär ju egentligen ett fysiskt kort. Det är alltid spännande när det fysiska hamnar på det andliga och vice versa, eftersom det visar hur allt hänger ihop. Du kan uppnå andlig närvaro genom att vara närvarande och observerande i allt du gör. Ta en sak i taget, stanna upp ibland och andas. Se till att inte låta dig distraheras av mobiler och för många måsten i framtiden. Genom att göra saker och ting mer sakta och inte hasta får du både ett bättre resultat och energipåfyllning samtidigt.

Låter det konstigt? Det behöver det inte vara, utan i själva verket handlar det om att göra allt så enkelt som möjligt. När du är ute och går- var uppmärksam på dina steg och observera vad du kan uppleva genom dina sinnen. När du duschar- tänk inte på allt du måste göra den morgonen, utan fokusera på hur vattnet känns på din hud istället. Små vardagssysslor kan förvandlas till andliga upplevelser- bara du är beredd att vara här och nu och observera vad som händer i stunden.

Tyckte du om denna läggning? Vet du om att jag har mottagning på Helhetshälsan, vid Norra Bantorget nära Stockholms City. Boka gärna en tid hos mig.

Allt gott!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *