Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 47

Vi har nu kommit över till andra halvan av november, månen är i nedan och dagarna blir allt kortare. Många kurar kanske naturligt  ihop sig hemma just nu. Själv gillar jag att tända ljus och sitta i soffan med en filt och en god kopp te. Men vad säger korten om detta- bör vi följa vårt vanliga novembermönster eller är det något annat på gång? Låt oss se:

Din fysiska aspekt

Prince of Cups

Här har vi långt ifrån någon som sitter och kurar inomhus. Prinsen av bägare är snarare någon som söker sig till social kontakt. Han känner sig tillfreds med sina känslor, och är grundad i dem när han planerar att bege sig ut. Då du får det här kortet på platsen för de fysiska aspekterna i ditt liv, såsom jobb, hem, pengar och liknande världsliga områden, innebär det troligen att du känner en längtan efter praktisk förändring och tar första steget mot något nytt. För dig känns det uppfriskande att hitta på något nytt i livet just nu, så lyssna på den där glöden som längtar efter något nytt och starta lite långsamt redan denna vecka. Du är helt inne på rätt väg.

Din mentala aspekt

The Hierophant

Hierophanten erbjuder en lugn och trygg väg som du mår bra av. Det verkar som du redan har ett koncept som du vet funkar för dig och ditt psykiska mående. Du har koll på vad ditt inre behöver. Det betyder dock inte alltid att du följer ditt eget recept, vad det nu än kan bestå av. Veckans kort säger att det är helt okej och att du inte ska vara så hård på dig själv. Givetvis ska du inte gå bakåt i din egen inre utveckling, men att vara alltför rigid i sina egna regler är heller inte  nyttigt. En bit in i veckan kan det till och med vara så att du behöver revidera din egen gränssättning för dig själv.

Var öppen för förändring och utveckling och ta in det som händer runt omkring dig med nyfikenhet. Om du håller dig grundad samtidigt som du säger ”Ja” till olika erbjudanden i livet får du en fin och odramatisk utveckling i din mentala aspekt.

Din andliga aspekt

The Magician

Magikern är den som har alla verktyg den behöver  och gärna fixar och trixar med tillvaron. Nu dyker han upp på din andliga aspekt, vilket kan ge dig en känsla av både entusiasm och experimentlusta. Prova gärna nya meditationer, läs nya böcker eller påbörja/besök nya kurser eller gruppaktiviteter. Det ser ut som att du kan tillgodogöra dig nya grepp för att nå andlig utveckling på ett väldigt positivt sätt den närmsta tiden, så var öppen för nya förslag även här. Det kommer att både leda dig närmare den andlighet du vill uppnå och ge dig en känsla av fräschör.

Det var korten för denna vecka- de verkar vara långt ifrån novembermörka utan verkar istället bringa en hel del entusiasm och nyfikenhet i vardagen. Vill du veta mer om hur korten ligger för just dig nu? Boka en tid hos mig på Helhetshälsa, Torsgatan 8b. Det ligger centralt och mycket lättillgängligt, med gångavstånd från Citycentralen. Du är välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *