Novemberhimlen är grå. Jag har förstås varit ute på min novemberpromenad ändå, och skogen är som alltid rogivande för mig oavsett tid på året. Men marken var lite för blöt för att jag skulle vilja lägga mina kort på en mossig sten idag. Därför fick korten som jag tagit med mig ut följa med mig in igen, och här kommer en läggning från köksbordet:

Din fysiska och praktiska aspekt

Princess of Pentacles

Jag startar med att titta på kortet i mitten, en position som berättar om det praktiska och fysiska i ditt liv. Här får du råd kring din fysiska hälsa, jobb och hem.

En barfotaprinsessa står stadigt på marken. Hon håller ett stort pentagram i famnen, vilket hon ser ut att stå och observera och begrunda.

Det här är ett kort som för med sig lugn och stillhet. Du får chansen att fundera kring hur du vill ha det gällande din fysik och det praktiska i hem och jobb. Denna vecka är en bra tid att sätta upp mål och bygga upp planer och visioner. Du har inte bråttom med att agera. tillåt dig en tid för begrundan först. på så sätt står du mer stadigt när det är dags för förändring.

Din känslomässiga aspekt

Eight of Cups

Längst ner till vänster i läggningen har du positionen för dina känslor. De är enormt viktiga och pekar på dina behov samt kommer med budskap till dig i livet. Många av oss kan tycka att våra känslor är svåra att navigera i, därför kan det vara fint att få lite guidning inom detta stora område av våra liv.

Här har vi en person som lämnar sina bägare fyllda med känslor bakom sig. Han går uppför en brant stig, som vi som betraktare inte kan se vart den slutar, men han ser ändå ut att gå stadigt. Bredvid honom forsar en strid bäck.

Kanske är det dags för dig att välja bort sådant som du inte mår bra av? Att bryta känslomässiga mönster i livet kan kännas både svårt och läskigt, men ibland är det precis vad som krävs för att kunna starta om på ett nytt och fräscht sätt. Kortet peppar dig att våga vara modig nu. Allt kommer att bli bra så länge du vågar stå på din egen sida och gör det du känslomässigt och behovsmässigt behöver.

Din mentala aspekt

Two of Cups

Din mentala aspekt handlar om dina tankar, dina föreställningar om livet och om allt som ditt superego kan tänka sig att hitta på. Hur vi tillåter oss att tänka påverkar vårt mående både fysiskt och psykiskt, därför är det av vikt att även kika på denna del av oss själva.

Ett kärlekspar ser varandra djupt i ögonen medan de skålar med sina känslobägare. En viss elektricitet och en djup gemenskap ser ut att finnas mellan dem.

Här har du en stark samhörighet som gränsar till förälskelse. Det kan handla om ett kärleksförhållande, men också om en djup känsla av samhörighet och gemenskap på annat sätt.

Vad du kan tänka på den närmsta tiden är att släppa garden. Våga visa dig sårbar. Försök att se bakom dina egna rädslor, fördömanden och fördomar. Bestäm dig för att se människan bakom varje ansikte du möter denna vecka. Det verkar som att du på så sätt skulle kunna komma att upptäcka något nytt. Djupa, innerliga möten ser ut att kunna äga rum.

Din andliga aspekt

Ace of Pentacles

Till sist kommer vi till det översta kortet som är positionen för den andliga aspekten. Detta är del av oss som vi rent omedvetet alltid strävar efter. Vi behöver känna att vi är en del av något större, och att det finns en större mening i livet. Det är här vi kan få kontakt med energier, essenser och en känsla av oneness. Någon kallar det för Gud, någon annan för Alltet eller Universum – det beror helt på den individuella utgångspunkten och grundtron. Tarot är ju andligt men icke religiöst, så dess sätt att närma sig olika ämnen passar in i alla trossystem.

Här bestämmer sig prinsen av bägare för att dyka upp. Han sitter upp på sin stillastående häst och höjer sin bägare i skyn. Det är gryning. Solen är på väg upp, men än så länge syns den vackra nymånen på himlen.

Nya känslomässiga tider är på gång, och det påverkar hela dig, även din andliga del. Tillåt dig själv att känna förändringens vindar i hela ditt väsen. Ingenting är bråttom nu, även om du känner att en ny gryning är på väg. Här uppmanas du att ha tillit till att Universum vill dig väl. Vila i att du inte kan veta allt, ochluta dig tillbaka lite. Kanske kommer du då se hur mycket synkronicitet som finns runt omkring dig just nu. Det är en mening med allt, och i framtiden, då du kan titta in i bakspegeln, kommer du att bli varse hur allt egentligen hängde ihop denna period.

Vill du veta mer?

Jag möter dig gärna för en psykologisk tarotsession där vi går igenom ditt liv ur olika aspekter på ett djupare plan. Det finns så mycket att upptäcka inom dig om du bara vill!

Jag erbjuder också Zen Coaching, där du får möjlighet att upptäcka ditt eget varande och djup. Var beredd på en spännande inre resa.

Kontakta mig om du är intresserad av sessioner på distans eller utomhus.

Vill du komma in till min mottagning så sitter jag på Helhetshälsan, centralt i Stockholm. Då kan du boka tid direkt med hjälp av knappen nedan.

Du är varmt välkommen!