Jag har ett stort förråd med olika tarotkort. Oftast blir det dock att jag använder endast ett litet gäng av dem, då jag har fått några favoriter. Men idag bestämde jag mig för att rota lite i mitt skåp och tog fram ”Tarot of the New Vision” som jag inte använt på länge istället. Den här leken är rolig eftersom den har som mål att visa hur det ser ut från andra hållet jämfört med den klassiska och ursprungliga Ryder Waite-leken. Det innebär att det är samma motiv, men vi får se vyn som om någon stod och fotograferade händelsen från andra sidan istället. Så här ser korten ut den här veckan:

Din fysiska aspekt

Knight of Swords

Här ser du en riddare som med full fart rider framåt med svärdet rest. Runt omkring brinner det och andra män i rustning springer brådskande och ett och samma håll.

Svärdet står för intellekt och mentala planer. Det innebär att vecka 5 troligen kommer att vara dagar då du agerar på vad du har bestämt antingen för dig själv eller tillsammans med andra. Nu är det bra att göra verklighet av det du planerat och inte låta dig distraheras av annat. Du tenderar att vara handlingskraftig och bestämd, så använd dig av det. På så sätt kan du få riktigt många bra saker genomförda den här  veckan.

Din mentala/känslomässiga aspekt

Death

Här kommer Döden ridandes på sin vita häst. Bakom sig lämnar han död och förintelse, medan framför honom kan du se blomstrande liv. Det här innebär troligen att du har möjlighet att avsluta ett kapitel i ditt liv rent känslomässigt just nu. Kanske förlåter du någon och går vidare, kanske tar du helt enkelt steget att bryta med någon där du känner att er relation inte ger dig något längre. DEt kan också handla om att du lämnar ett helt sammanhang där du på slutet inte mått så bra. Det här innebär förändring vilket kan kännas plågsamt, men kom ihåg att detta är något som i förlängningen kommer att vara bra för dig. Det är viktigt att du ser till att du får må bra, och ibland måste man jobba aktivt för detta. Ta steget mot det där du behöver göra den här veckan. det kommer att få dig att växa mentalt på så många sätt så småningom.

Din andliga aspekt

Knave of Wands

Knave betyder knekt på svenska och han är en ung man som precis är i starten av något. Här håller knekten i en stav som han verkar helt fokuserad på. Staven står för idéer och kreativitet, vilket innebär att något nytt börjar spira vad gäller din andlighet. Det kan hända att du får höra talas om någon form av andlig praktik eller filosofi som du blir nyfiken på och börjar undersöka lite. Det kan också vara så att du rent andligen börjar känna dragning till att se, göra eller uppleva något särskilt. Lyssna till vad som kommer till dig. Var nyfiken och försök följa upp dina små tankar och idéer. De kan leda till något mycket större än vad du föreställt dig!

Tyckte du om denna läggning? Lämna gärna en kommentar!

Är du sugen på att veta mer? Jag har mottagning på Helhetshälsan nära Norra Bantorget i Stockholm. Där jobbar jag både med coaching, healing och tarot. Jag erbjuder både kortare och längre läggningar, och du är varmt välkommen att boka för att få en individuell djupare läggning.