Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 51

Så har vi kommit till den näst sista veckan på året. Den präglas kanske både av julpyssel och tankar kring att ett år nu snart åter är till ända.

Även denna vecka har jag gjort en läggning för dig. Denna gång blev det med vår allra mest klassiska lek Ryder-Waite:

Kroppen

Page i bägare

Din kropp vet vad du behöver, och denna vecka är det extra viktigt att du känner efter vad den vill och verkligen lyssnar till den. Sov om du är trött, ta en promenad i dagsljus om kroppen skriker efter rörelse och frisk luft. Tänk också på vad du stoppar i munnen- Vad säger din kropp att du egentligen vill ha? Ät inte mer än vad du känner för, och tänk också åt andra hållet så att du inte håller någon strikt diet om kroppen faktiskt skriker efter energi just nu.

Forskning visar att beröring är viktigt för oss alla människor. Fysisk närhet är ett biologiskt behov vi har, och det är även viktigt att vi lyssnar på detta behov inom oss. Låt därför denna vecka blir en vecka då du ser till att krama dina nära och kära lite extra. Om du känner att du inte riktigt är en person som brukar kramas är det kanske dags att börja nu, eller ta ett litet ministeg och röra dina närmsta på annat sätt såsom en extra klapp på axeln eller liknande. Det gynnar både dig och de som lever runtomkring dig.

Känner du själv att det är svårt att tillgodose behovet av beröring för dig själv? Kanske kan du unna dig en massage eller en stunds healing? Välbefinnandekänslan brukar komma ganska snabbt.

Nedan klistrar jag in ett litet TED-talk som behandlar just hur viktigt beröring är:

Själen

Kejsarinnan

Du har åstadkommit en hel del i år och utvecklats mycket på det själsliga planet. Ibland kan det vara svårt att se att man faktiskt går framåt, särskilt då utveckling tidvis kan göra väldigt ont och då är det svårt att se på sig själv med perspektiv. Ett råd är att stanna upp och fundera kring din egen utveckling. Vilka insikter har du fått under 2018? Vad har du lärt dig om dig själv? Skriv gärna ner vad du har upptäckt och ge ett tyst tack till år 2018. Med en sådan enkel övning kommer du både att känna tacksamhet och få en känsla av att du är på rätt väg och att det faktiskt finns en mening med vad som händer i ditt liv.

Anden

Ess i bägare

Det här kan mycket väl vara en vecka för andlig nytändning och aha-upplevelser. Allt du gör med syfte att nå en större sanning kommer att ge positiva resultat för dig nu. Kanske har du redan planer för detta, men om inga sådana finns råder korten dig att göra åtminstone något för att komma i kontakt med din andlighet under denna period. Vad kan du då göra? Ja, meditation är förstås alltid bra, men vad som helst som har en andlig eller esoterisk utgångspunkt  kan vara bra för dig. Det gäller att du hittar just din väg in i andligheten.

Jag vill önska dig en bra vecka. Och passa på att påminna dig om att du kan boka både tarotvägledning, healing och coaching hos mig.

 

Boka tid

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *