Nu har vi precis passerat midvinter, och vi har den sista veckan på året framför oss med julhelg och allt vad det kan innebära. Hur ser denna sista vecka ut för dig? Låt oss titta i korten:

Din fysiska aspekt

IV. The Emperor

Kejsaren sitter stadigt på sin tron, med ankhkorset i ena handen och ett guldäpple i andra- båda symboler för livet. Stjärnhimlen gnistrar bakom hans rygg.

Rent praktiskt verkar du ha kontroll denna vecka. Du känner dig lugn och trygg  så länge du får ha överblick över vad som händer, och det ser du också till att ha. Många förlitar sig på dig, och du klarar av att leda dem som behöver dig väl. Det finns dock en känsla av allvar där också- kanske tar du din roll lite för seriöst ibland? Se till att släppa lite på plikterna också.

Din mentala/känslomässiga aspekt

9 of Swords

På kortet, som känns ganska mörkt,  ser du en person som har en sömnlös natt. Svärden över hennes huvud symboliserar grubblande tankar som skaver och kanske till och med gör ont.

9 i Svärd kan synas som ett jobbigt kort att få, men glöm inte att alla kort har både en positiv och en negativ sida. Det här kortet symboliserar tankarnas mörka natt, men visar också på att efter denna ”dipp” så kommer det att vända. Gryningen kommer alltid när natten är slut. Det kan vara så att du känner dig ovanligt trött eller att du faktiskt grubblar på något som gör ont i dig just nu. Tänk då på att släppa dina tankar och gå ner i kroppen istället, hitta ett sätt att bryta dina negativa tankemönster som passar dig. För mig fungerar det med dans eller en skogspromenad i all ensamhet. Tänk också på att ljusare tankar och lättare känslor finns precis runt hörnet. Vi har alla våra toppar och dalar, och snart är du på väg mot toppen igen.

Din andliga aspekt

Ace of Wands

En ensam stav glimmar och glöder i öppningen till vad som ser ut att vara en grotta. Framför finns en väg som ser ut att lysa av sig själv, som lockar till resa.

Ess i stavar vill visa dig att du står i början på en andlig resa nu. Den lockar och kan, om du känner efter, kännas i hela kroppen. Du behöver dock ta de första stegen själv. Inget går helt av sig självt, utan du måste röra dig för egen maskin. Om du bestämmer dig för att göra det kan du garanterat vänta dig att bli både inspirerad och stärkt i din andlighet. Mitt råd är därför att skrida till verket.

Eftersom det är i slutet på året just nu kanske du funderar på hur du vill att 2020 ska se ut. Kanske ska du se dig omkring vilken typ av andliga kurser som erbjuds där ute på din ort? Känn efter vad som lockar just dig. Nu finns det mycket som erbjuds på många ställen, så det är bara att välja och vraka kring vad som ska bli din nästa väg!

 

Slutligen vill jag önska dig en varm och kärleksfull julhelg.  Om du vill boka tid hos mig gör du det via knappen nedan. Annars hoppas jag att du besöker min blogg snart igen. Ta hand om dig själv, för det är du värd!