Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 6

Så har vi gått in i februari, och jag har avslutat min period med årsläggningar för 2020. Jag kommer dock förstås att fortsätta med att erbjuda vanliga tarotsessioner och att lägga upp Veckans kort varje söndag eller måndag. Så här ser korten ut inför de närmaste 7 dagarna:

Din fysiska/praktiska aspekt

Ten of Swords

Känslan i det här kortet talar för sig själv. Vad gäller din praktiska vardag den här veckan kan det hända att du känner dig sviken, väldigt trött eller tvingas in i en förändring som du själv inte har önskat. Till en början kan kortet, eller självaste händelsen i det verkliga livet, ge dig en känsla av nederlag eller av att bli lamslagen. Denna känsla är förstås verklig och sann för dig i stunden. Men du ska veta att situationen egentligen har uppkommit för att något nytt ska kunna få komma in i ditt liv.

Du får uppmaningen att förtrösta och att inte ligga ner för länge. Förbered dig istället inför det nya som kommer. Har du en tendens att vilja vara i offerrollen ibland? Då får du se detta kort som en väckarklocka. Du uppmanas att ta tag i din situation, och med en offerkofta på kommer du inte att kunna ta dig an något nytt.

 

Din mentala/känslomässiga aspekt

Five of Pentacles

Det ser onekligen ut som att du får möjlighet att göra en del inre arbete den här veckan, om du vill. Du har en tendens att känna dig ensam och lämnad just nu. Det kan hända denna känsla ger dig upplevelsen av att ge upp, men se istället den här situationen som ett tillfälle att hitta styrkan inom dig. Där finns en glöd och en styrka som ingen utifrån någonsin kan släcka för dig. Du har också vänner och familj närmare än vad du tror, men så länge som du bara tycker synd om dig själv och inte tittar uppåt kommer du inte att se det.

Din andliga aspekt

King of Swords

Den bestämda och modiga kungen av Svärd knyter ihop veckans tarotläggning väldigt bra. Det verkar som att de kommande dagarna kan bli lite kämpiga. Då är denna kunglighet trygg att ha på den andliga aspektens position. Det betyder att du är fast besluten av att lära dig av det som händer med ditt liv. Med hjälp av ett positivt och lösningsfokuserat sinne kommer du att kunna växa. Rent andligt kan du därefter snart se en djupare mening med rörelserna i ditt liv. Allt leder till växande!

Ta hand om dig själv den här veckan.

Har du en önskan om att få höra en djupare läggning för dig själv?  Jag lägger gärna en sådan åt dig. Boka i så fall tid hos mig på Helhetshälsan.

Välkommen!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *