Så har vi kommit in i en ny månad. Februari startar med stor vinterkänsla. Allt blir på något sätt dämpat ute, och med snön sänker sig ett lugn och en tystnad över oss. Kanske är det tillståndet något vi kan ta vara på? Låt korten få ge oss råd om detta och om veckan i stort. Passande nog visar även två av tre kort snölandskap denna vecka:

Kroppen

Three of Sacred Circles

En period där du hämtar hem vad som är viktigt för Dig står för tröskeln.. Vad behöver din kropp för att må bra? Du har koll på det, och rådet nu är att fokusera på det och följa vad du vet fungerar för just dig.

Det samma gäller praktiska göromål hemma och på jobbet. Du är väldigt bra på att fokusera just nu, så länge du själv får styra prioriteringarna. När du väl biter tänderna i något kommer du att få flow och allt löper smidigt. Ett tips är dock att i minsta möjliga mån låta andra styra takten och ordningen på ditt arbete. Du har kontroll och hittar flytet bäst själv just nu.

Själen

Six of Sacred Circles

Vecka 6 blir en känslomässig lugn period som är nästan lika dämpad som snön. Du har en benägenhet att  vilja ge till andra utan att för dens skull få något i gengäld av din generositet. Du mår även bra av lugn och ensamtid den här veckan.

Anden

Two of Swords

Hur stor kontakt du har med din egen inre essens styr du helt och hållet själv denna vecka. Var vill du lägga energin – på de yttre skeendena som du ändå inte kan styra över eller på ditt eget inre och varandet inom dig själv? Du avgör.

Att välja att lägga ner energin på vad som händer utanför dig själv är självklart ett val du har rätt att ta. Men frågan är hur det får dig att må och vilka draman som då får ta plats i dina tankar och känslor? Att istället välja att jobba med ditt inre jag och försöka komma till ett läge där du ser att du själv styr över dina tankar och känslor ger dig däremot möjlighet att försätta dig i en helt annan sits. På så sätt blir det som händer runt omkring inte lika viktigt, och du har möjlighet att komma i kontakt med ditt eget varande, din egen oändlighet.

Kom ihåg att du väljer ditt eget fokus. Att välja det kloka, det som man egentligen mår bra av är en vanesak och något man kanske bara lyckas med stundvis innan man tränat upp sig. Det är dessutom lätt att glömma. Men små korta stunder är inget att förakta- det är en bra start och kan ge dig så mycket motivation och energi för att kunna fortsätta samma bana. Den här veckan är en bra vecka att våga besluta sig för att ta steget!

Ha en riktigt bra vecka!

Är du intresserad av en mer privat och detaljerad läggning? Eller skulle du behöva coaching i hur du kan vara mer i dig? Jag hjälper dig gärna. Boka tid hos mig för tarotvägledning eller andlig coaching.

Blessed be!

 

Tiger Singleton, Tigmonk, om att fokusera på det eget varandet istället för på yttre skeenden.