Blogg, Veckans läggning

Råd för v. 7

I den våta, men ljuvigt doftande mossan valde jag att göra min läggning inför veckan. Här ger jag dig en tolkning:

Din fysiska & praktiska aspekt

Three of Cups

Till skillnad från förra veckan så finns det stora chanser att det praktiska kommer att rulla på smidigt och med en god känsla den kommande tiden. Samarbete och vänskap går extra lätt just nu och när du planerar och agerar tillsammans med andra blir allting så mycket roligare, både hemma och på jobbet.

Ett tips den här veckan är att vara den som bjuder in till både samarbete och till sociala aktiviteter. Det kommer för dig att både underlätta, och vara känslomässigt givande. Säg också ”ja” till inbjudningar du får. Du vet ju nämligen aldrig vad ett möte kan leda till i längden, så det är lika bra att följa med flödet.

Din mentala & känslomässiga aspekt

Ace of Swords

Svärdet står för din intellektuella sida och för planering och vilja. Här får du ess i svärd, vilket visar på något nytt som kommer.

Jag tolkar kortet som att rent mentalt och känslomässigt så får du en nystart nu. Det känns härligt och välkommet efter den period som varit. Du blir mer fokuserad och optimistisk i tankarna. Ta tillfället i akt att skapa något nytt eller lära dig något som du behöver kunna inför det nya. Din nyfunna skärpa gör dig effektiv, och du får en vilja att rikta dig framåt,  mot dina mål.

Din andliga aspekt

Seven of Staves

Wow! Här får du en bild på ett tempel. Personen som sitter i mitten av bilden och ber omgiven av gudar är Du.

Du befinner dig på en plats där du känner att du redan har kommit långt i din andliga utveckling. Det är inte bara du som ser detta, utan människor i din närhet kan tyvärr bli både missunnsamma och ifrågasättande. Då är det viktigt för dig att komma ihåg att deras kritik har ingenting med dig att göra. Du har all styrka och gudomlighet inom dig redan. Därtill är du också beskyddad av Universum, änglar, gudinnor eller vad du nu väljer att kalla det för.

Ge upp känslan av att du behöver försvara dig och låt bara allting rinna av dig. Du är inne på en väg som är rätt för just dig. Lita på din inre kompass så kommer du rätt.

Jag tycker att korten känns både positiva och lovande. Hur känner du? Lämna gärna en kommentar.

Vet du om att jag kan ta emot dig för djupgående tarotsessioner på Helhetshälsan i Stockholm? Läs gärna mer om mina tarottjänster.

Slutligen önskar jag Dig en fantastisk vecka. Var öppen för det goda som kommer in!

Kram

Malin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *