Inre Välmående

Veckans läggning

Råd för v. 11

Jag lägger veckans stjärna med Thelema Tarot. Det är samma tarotlek som jag använder mig av när jag tar emot mina klienter på Livingroom i Stockholm. Jag tycker om den eftersom dess bilder både är vackra och har en tydlig symbolik. När jag lägger korten för dig ska inte bara budskapet som jag ger dig …

Veckans läggning

Råd för v. 10

En ny vecka är på väg in. Det innebär också en ny veckoläggning. Jag hoppas den kan ge dig stöd och inspiration under veckan som kommer. Din praktiska och fysiska aspekt King of Stones – Wolf Det första kortet i vår veckostjärna ligger i mitten. Här får du råd om hus, hem, jobb och allt …

Blogg

Krama träd är inte flum!

Jag jobbar med inre välmående och brinner för att hjälpa andra att hitta vägar att nå en balans i tillvaron som de mår bra. I det ingår förstås att läsa på om aktuell forskning, men också förstås att undersöka och experimentera själv. Vad mår jag bra av? När mår jag inte bra? Vad funkar för …

Veckans läggning

Råd för v. 9

Wohoo! Vår vecka börjar med den första dagen i mars, den första vårmånaden. Och lagom till dess har krokusarna i min gräsmatta bestämt sig för att hedra den genom att titta upp. Jag var förstås tvungen att göra min veckoläggning för v. 9 bredvid de nyutslagna blommorna. Häng med på tolkningen: Din fysiska och praktiska …

Blogg På Gång

Mina bokningssidor

Nu är båda mina bokningssidor klara, så nu är det bara att boka järnet! Hoppas på att få se dig redan nästa vecka. Om du bokar en tid på LivingRoom den första veckan i mars bjuder jag på kaffe/te och en av deras fantastiska godbitar efter sessionen!   Du hittar mig på Norrmalm i Stockholm, …

Blogg

Idag är det den 22 februari.

Idag är det den 22 februari. Den sista veckan för mig på härliga Helhetshälsan. Som jag har trivts där i underbara lokaler och med fina kollegor❣️ Ibland är det dock helt enkelt dags för förändring och nya äventyr och där är jag nu.☀️ Till Helhetshälsan: Tack för en underbar tid och plats.🙏 Till de nya …

Veckans läggning

Råd för v. 8

Tiden bara rinner iväg och nu är vi redan inne på sista veckan i februari. Även denna vecka får du råd från korten av mig. Utveckling och nystart ser ut att finnas på agendan. Här följer den spännande tolkningen: Din fysiska och praktiska aspekt XIII ~Transformation, Ukemochi Låt oss börja med med kortet i mitten, …