Inre Välmående

Veckans läggning

Råd för v. 26

På trasmattan som ligger utbredd på altanen i min sommarstuga gjorde jag min läggning för veckan som kommer. Din praktiska och fysiska aspekt VIII. Strength I mitten ligger det kort jag först vill titta på. Det här kortet guidar dig kring hus, hem, jobb och allt fysiskt och praktiskt du gör i ditt liv. Ibland …

Veckans läggning

Råd för v. 25

Bland doftande schersmin i en närmast exotisk värme ger jag dig läggningen för veckan. Läs den på ditt sätt. Det är en allmän läggning, men som individ kommer du att läsa den såsom du behöver och ta fasta på det som är viktigt för just dig. Jag sätter min tillit till synkroniciteten. Du läser denna …

Blogg

Med fötterna i myllan

Barfota Så här kan ett par fötter se ut efter att ha fått varit med om lite trädgårdsarbete. Nu när värmen är här kan vi passa på att gå barfota lite mer. Det är ett snabbt, naturligt och effektivt sätt för oss att grunda oss. Genom att vara i direktkontakt med marken under oss kan …

Blogg På Gång

Sommartider

På plats i Stockholm Jag finns på plats att boka på Livingroom i Stockholm måndag-onsdag den här veckan samt måndag-onsdag veckan efter midsommar. I juli månad håller Livingroom stängt. Jag passar därför också på att ta lite semester. Sessioner på distans Skulle du behöva prata eller vill du konsultera mig med hjälp av korten? Då …

Veckans läggning

Råd för v. 24

Denna förmiddag prydde jag min läggning med vackra gräslöksblommor. Skönheten finns överallt där ute just nu. I smått som stort. Det gäller bara att se det.   Din fysiska och praktiska aspekt II. The High Priestess Vi börjar som som alltit med kortet i mitten, som säger något om det praktiska och fysiska i ditt …

Blogg

Ändrade planer.

Ändrade planer. Går i min trädgård och njuter av vad som finns precis där jag är just nu. Det har blivit ändrade planer. Delfinresan i Egypten har blivit uppskjuten på grund av vår pandemisituation. Den kommer att bli av. Bara inte just nu, utan när tiden är inne. Vill du följa med mig när tiden …

Veckans läggning

Råd för v. 23

Nu är sommaren här på riktigt. I det skira gröna Sverige lägger jag en stjärna inför vecka 23. Läs den, känn in vad den gör med dig. Du förstår det du ska förstå. Du kommer ihåg det du ska komma ihåg när du läser mina veckoläggningarna. Jag skriver allmänt, men din tolkning blir personlig för …

Veckans läggning

Råd för v. 22

En läggning på stranden innan jag tog mig ett dopp. Din fysiska och praktiska aspekt Four of Cups Startkortet i mitten står för det fysiska och praktiska, de mer jordnära aspekterna i dig och ditt liv. Det ger dig råd kring jobb, hem eller fysisk hälsa, beroende var du befinner dig just här och nu, …

Blogg På Gång

Äkta möten i Röda Havet

True Connections på Althuraya Red Sea handlar om möten. Mötet mellan dig och himlen. Mötet mellan dig och havet. Mötet mellan dig och tystnaden. Mötet mellan dig och dina reskamrater. Och framför allt handlar det om mötet mellan dig och dig. I äkta möten med naturen och med andra ser du dig själv bättre. Där …