Jag utökar mina tjänster!

Vi lever i en värld som har blivit väldigt annorlunda på kort tid. Du kanske har fått ändra på många planer, justerat dina rutiner i vardagen eller till och med behövt isolera dig.

Ändrade rutiner, social distansering och oro för dina nära och kära samt kanske för din egen hälsa kan väcka upp mycket inom dig, både vad gäller tankar och känslor.

Utöver den extrema situation vi befinner oss i just nu har vi fortfarande längst inne samma behov som vanligt. Vi har samma längtan, samma sår och samma grundläggande frågor som påverkar oss som tidigare. Vi har fortfarande ett behov av att bli bekräftade och förstå oss själva. Vi längtar fortfarande efter att få må bra och leva fullt ut. Vår frågor är fortfarande i allra högsta existentiella och kretsar kring vår egen tillvaro. I ett krisläge kan det här vanliga, gamla som du brottas med förstärkas eller transformeras till helt nya saker inom dig. Saker som du skulle behöva undersöka.

Vi människor har fortfarande ett stort behov av coaching och vägledning i olika former. Jag kommer därför att utöka mina tjänster på ett sätt som gör att det ska bli lättare för dig att kunna använda dig av mig som coach.

Zen Coaching på distans

Från och med idag erbjuder jag Zen Coaching på distans, genom Messenger video, Facetime eller vad som passar just dig bäst.

Hur? För att boka en tid mailar du mig, så kommer vi överens om tid och form.

Var? Där du befinner dig.

Zen Coaching utomhus

Det går utmärkt att sitta i skogen under en coaching session. Då får du förutom det vanliga också den sinnesro som naturen bjuder på köpet. Jag står för sittunderlag och filt så att vi kan sitta varmt och bekvämt under hela sessionen.

Hur? För att boka en tid mailar du mig, så kommer vi överens om tid och form.

Var? Vi möts på Fräkenvägen 3 i Sollentuna. Därifrån går vi upp i skogen några hundra meter.

Läs mer om Zen Coaching.